Wednesday, 6 March 2013

First kenal tuh kawan saya yang kenalkan kita, mula-mula awak suruh kawan saya bagi nom saya dekat awak then my friend give JAHAT PUNYA KAWAN :P. Keesokan hari tuh awak text saya, awak mintak intro saya, saya bagi ALAHAII, SWEET NYESelepas text setiap hari, saya tengok dengan cara awak text saya pun dah berubah, tak macam dulu happy gile-gile ! Time saya text awak panjang-panjang, awak cuma bagi 1 ayat je. TAK SAKIT HATI PUN ! lama tuh awak dah kurang text saya, takpe saya faham sebab time tuh kite form 3, takpe sebab dulu kita budak PMR but now kita dah form 4 awak tak text saya langsung, saya tengok awak online tapi tak tegur KENAPA SAYANG :'(

Saya dah putus asa untuk kejar awak, saya sedar yang saya bukan girlfriend yang special untuk awak tapi takkan KAWAN pun takboleh ? Ohyaah, awak taknak kawan dengan budak macam saya :'D dah berapa bulan kita tak text and im perasaan tiba-tiba sayang and love saya dekat awak dah takde sebab saya dah berpunya dan cuba untuk sayangkan dia. Saya couple dengan dia sebab saya nak lupakan awak tapi TAKBOLEH ! Saya cuba dengan sedaya upaya saya untuk lupakan awak tapi TAK BOLEH juga. Okey, saya rahsia kan perasaan saya dengan cara tak bagitahu dekat siapa-siapa :'( Suatu hari dia mintak break dengan saya, okey, saya terima sebab dia maybe dah ade yang lain :') KURUNG DALAM BILIK :'(

Saya bebas, tak rimas asyik bergaduh, kena marah dan asyik kena control. 
Saya single 4 minggu. Boring juga sebab takde sape nak manja, text, gayut and rindu pulak rasa nak kena marah, haha. GILE -_- .  Tiba-tiba saya teringat kat awak PELIK, AWAK BAGI RACUN ERK -_- . Tiba-tiba awak chat dengan saya dekat facebook, saya hairan dan rasa happy sangat-sangat :D kalau boleh saya nak bagitahu dekat 1 malaysia yang awak im dengan saya. Awak im saya dan tanya khabar saya, saya jawap dengan senyuman lebar :D Saya terfikir nak beranikan diri kenapa awak menghilang setahun yang lepas, tapi saya tak berani then i'm pray, pray, pray. Akhirnya aku berhasil :D

Then awak jujur yang sebenarnya awak tak berani nak text saya and im sebab takut boyfriend saya marah MANA ADA ! time saya jelaskan semua tu baru saya dapat rasa yang awak sebenarnya tak berubah langsung ! same as before. HAPPY GILA ! Suatu hari awak jujur dengan saya dan saya pun jujur juga yang saya jatuh hati dekat awak. OMG, OMG, OMG ! awak mintak couple then saya terima :D HAPPY SANGAT :') i love this date 26/03/2013. I hope that my relationship will remained :* ILoveYou Adailtxon Indette <3

No comments:

Post a Comment